Min & Meer

Workshops, cursussen en (kinder) kunstfeestjes

Workshop ruimte

Min en Meer organiseert workshops en "kinderkunstfeestjes" op aanvraag.

Voor kinderfeestjes zijn de woensdagmiddag ,vrijdagmiddag en - vooravond en zaterdag beschikbaar; we gaan "echt" schilderen,en als je wilt,kunnen we schildertaartjes maken, en patat of iets anders eten!!! Jij mag het zeggen,want samen met de theetuin aan de overkant kunnen we van alles verzinnen.

Workshops

Voor volwassenen is vrijwel elk dagdeel of combinatie van dagdelen mogelijk. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd , uiteraard in overleg en aangepast aan uw wensen. De workshops zijn heel geschikt als (onderdeel van) een bedrijfsuitje,teambuilding, een familiedag ,enz. De innerlijke mens kan worden verzorgd door de theetuin aan de overkant (een cateringbedrijf of een zelfgekozen mogelijkheid kan natuurlijk ook).Bij de kinderfeestjes kan i.s.m. de theetuin aan de overkant een feestelijk maal geregeld worden.

Er kan tevens worden samengewerkt met Theetuin "De Stobbe" ; u kunt kiezen voor bijvoorbeeld een "High Tea" in combinatie met een workshop aquarel, acrylverfschilderen , keramiek enz.

Cursus

Cursussen worden in het najaar van 2010 en het voorjaar van 2011 gegeven. Iedere deelnemer wordt aan de hand van een gezamenlijk onderwerp op zijn of haar eigen niveau verder geholpen met tekenen en schilderen met acryl en olieverf,aquarelleren,etc. Het goed leren kijken staat voorop. Eigenlijk schilder je met "licht"; alles bestaat uit vlekjes kleur,hoe klein of groot of fijn of grof die vlakjes ook moge zijn ; alles is te schilderen met vlekjes!